Hemkvarteret

 Hej på er!
 
 
I helgen  hade jag en kompis föräldrars hund och skötas. Samma ras vi en gång hade, en bernersennen. Gissa om denna tjej var lycklig?! Var inte helt lätt och ge honom tillbaka på söndag..   Annars har det inte varit allt för bra dagar så försökte idag få ny energi i mig genom meditation och yoga. Hjälpte mer än vanligt. Rekommenderar varmt yoga studio appen. Där finns hela köret!
 
Imorgon kommer min pojkvän äntligen hem från sin resa med killarna, om jag har längtat att få kramas och pussas. Ja, jag är så där löjligt nykär och svävar på rosa moln i en värld som inte är här. Han gör mig så lycklig! 
 
Satt och funderade ikväll att det här är första sommaren då jag inte har blivit störd på att inte ha semester. Jag har hunnit göra massor före och efter jobbet, samt haft helgerna lediga. Mina favoritstunder är nog kvällspromenaderna runt mina kvarter i Kronohagen. Här är så vackert med havet och alla färgranna hus. Känner mig hög på livet. Så mycket skoj på kommande den här månaden och i September reser jag iväg. Lajvet hörrni! De kan leverera rejält.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *