Från skratt till tårar

 Hej på er fina människor där ute!
 
Jag har haft en så skön helg. På fredagen efter jobbet gick jag och hämtade Svea som jag skulle ta hand om över helgen. Min kompis hund. Hon är världen härligaste staff. Rasen jag själv tänkt skaffa! Mitt hjärta har smultit sönder av kärlek och mina sociala medier har kryllat av henne.
På kvällen kom Lotta över på pizza och häng i soffan. Lite bus med Svea och tjejsnack.
Senare kom min syster övernatten. 
 
På lördag blev det inte allt för mycket sovmorgon då en viss tös ville ut på promenad. Jag gick till en holme som finns nära mig och där lät jag henne springa av sig och simma. Ingenting gör mig så glad som att se ett djur lyckligt! Kom hem och vi tog en liten powernap, har varit super trött på sistone. Sedan körde vi vidare till Mare och chilla och drack kaffe. Han är världens finaste typ. Jävlar alla borde ha en Marcus i sitt liv.
På kvällen jobbade jag och kom hem vid 02 tiden. 
 
På Söndag firade vi min födelsedag i förväg med syster på brunch på El fant. Jag är inget stort fan av buffé brunch utan älskar när man får in en massa små rätter. Precis som här! Allting var super fint lagat och smakade gudomligt! Rekommenderar varmt. Dagen fortsatte med att föra Svea hem och åkte till föräldrarna på middag och mys med egna hundar.
 
Imorse blev det en kaffe med syster och sedan fick vi säga hejdå. Hon åker iväg till sin man i USA för sommaren och jäklar vad hårt det tar på mig. När jag kom hem från kvällsturen idag hade hon lämnat ett kort på köksbordet hos mig och jag började ju storgråta. Jag är så tacksam för alla underbara människor jag har runt mig, men fy fan vad jag hatar och säga hejdå för längre tider. Vill ha alla runt om mig och hålla om dem hårt, framför allt syrran. Nu hoppas jag bara att hon får en kanon sommar med en människa hon älskar. 
 
Nu tänker jag kasta ner mig i soffan och kolla ett avsnitt Criminal minds och sedan sussa så jag orkar upp till morgontur imorgon.
 
Ha det gött!
 
x Ida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *